2018. január 21., vasárnap

Cukormázas madaras torta

Kicsi lányom 11. születésnapjára készült ez a torta. A díszítés most is cukormáz illetve royal icing, azaz glazúr. Sokféle technikát alkalmaztam, köztük néhány újat is.

Régóta készülök a strukturált festést használni a munkáimon. Most így készült a háttérben lévő lombozat, többféle levelekkel. A madárkák tortadekorációs masszából lettek ugyan megformázva, de glazúrral festettem őket. A madárfészket és  gallyakat egyszerűen írókáztam. A rózsákat nagyon szeretem továbbra is. Szeretném minél élethűbbre készíteni őket, amennyire csak cukormázzal lehetséges. Díszítőcsővel készültek, a szirmokból egyenként felépítve. 

royal icing

glazúrozott torta

torta glazúrozás


Sok szeretettel várlak 
TORTADÍSZÍTŐ TANFOLYAMAIMRA>>>
A kínálatban: ROYAL ICING (más kifejezéssel glazúrozó, vagy cukormázas),
KRÉMVIRÁGOK: babkrém,
fényes-, koreai-, stabil-, svájci vajkrém,
tojásfehérje krém és brazil flexkrém használatával.




A torták készítője:

Vargáné Orbán Anikó
oktató, Ékes-Édes Stúdió


Itt is megtalálsz, kattints a gombra:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...